Finner gullet...

Nyhetsbrev august 2022

Velkommen til ny sesong med Kristiansand Pirates!

Nyhetsbrev august 2022

Hensikten med nyhetsbrevet er å få ut mer informasjon til våre medlemmer på hva som rører seg i klubben og ellers i basket-Norge. Vi ønsker gjerne tilbakemelding på hvordan dette funker og ønsker også bidrag velkommen til neste nyhetsbrev. Nyhetsbrevet blir publisert med jevne mellomrom. Meld deg på nyhetsbrevet ved å sende en mail til: newsletter@pirates.no

Hva skjer fremover?

Oppstart!
Vi er fortsatt i gang med å starte opp igjen for sesongen. Det er kommet nye lag til i år, og er ny organisering på ungdomssiden for å prøve å treffe en bredere base og for å tilrettelegge for alle de nye medlemmene. Barnelagene fortsetter som før, men med økt tilbud, flere lag og flere aldersgrupper.

Videre vil vi fra og med denne sesongen være på Spond og det er denne kanalen sammen med mail som vi vil bruke til direkte kommunikasjon med lagene. Spond-koden vår er JRQCC. Det betyr at Facebook-gruppene vil fases ut og etter hvert slettet med unntak av klubbgruppen.

Hvordan starter jeg?

Møt opp på den eller de treningene som du ønsker å være med på, i den treningsgruppen du ønsker. Spiller og/eller foresatt bes melde seg inn i Spond. Hvert lag har en egen gruppe, her er treneren ansvarlig for å holde gruppa og få dere inn, dette gjøres på trening. Praksis er 3-4 prøvetreninger. Treningstidene ligger på vår hjemmeside; pirates.no

Innmelding skjer via MinIdrett, veileder ligger på Pirates.no

I Pirates har vi gjerne flere lag i en aldersgruppe, det betyr at man kan være på flere treninger, men ett av lagene må være «base» og det laget en spiller med i kamp eller lignende. Så om en f.eks. spiller på U12 Vågsbygd, men ser at treningene til U12 Lund, U12 Grim og U12 Dvergsnes også passer så kan en møte på alle sammen om en ønsker det, men spiller da med U12 Vågsbygd fast og «tilhører» denne gruppen administrativt.

Hvilke lag har vi og hvem er trenere i år?

Se tabell, merk at endringer kan forekomme!

Merk:
NANO (U6) vil være foregå i bolker på noen uker av gangen.
U8/U10 Lund vil ha oppstart uke 36 – Vi må avklare tid, men har funnet trenere
U12 Gimle vil ha oppstart uke 36 – Trenerne er på klassetur
J13 trenger en til trener på torsdager – Har en trener med tidligere erfaring på tirsdager, men hun kan ikke torsdager
Åpen hall er fortsatt i gang på fredager både Idda Arena og Vågsbygdhallen
Resten av lagene har startet sin aktivitet – møt opp! 🙂

Lag:Trenere:
U6 – VestAnders H.
U8 LundKevin L. + Ta Mu
U8 VågsbygdRemy N.
U10 LundKevin L. + Ta Mu
U10 GrimLasse E. + Hans Andreas F.
U10 VågsbygdKåre V.
U12 DvergsnesIgor R.
U12 GimleLeon S. + Tobias G.
U12 LundAndreas N. + Paulo D. S.
U12 SentrumTobias R. + Zeljko J.
U12 GrimLasse E.
U12 VoiebyenAnnel P.
U12 VågsbygdRemy N. + Rene Q.
U12 JenterAnthony C. + Toby + Adrian M.
J13Student + Jasmin C.
G13 ØstIgor R.
G13 SentrumUlrik S. + Erik F.
G13 VestVuk M.
J15Kåre V. + Stephane M.
G15 ØstArnstein J. + Sondre M.
G15 VestLasse E. + Aksel R.
G15 EliteChrister J. + Steven A.
G17Tobias R. + Girts I. + David McK.
G19Igor R. + Vuk M. + Hansi S. + Anders H. (tirsdager)
G23u/trener
Herrer øvrigu/trener
Herrer eliteAnthony C. + Christer J.
DamerAnders H.

Oppdateringer fra styret

Det blir arrangert Kick-off 10. september 12:00-16:00 i Vågsbygdhallen! Det blir artige konkurranser og sosialt samvær i tillegg til litt spilling. Håper flest mulig møter opp, også foreldre! Vi vil også få besøk fra en ny klubb i regionen, Birkenes Badgers, som akkurat har startet opp der. Merk: vil også være utlevering av resterende drakter og shortser som ble forsinket i fjor.

Etter det så er det middag for alle seniorer over 18 år på Grenseløs, ved Caledonien med middag der 18:00, egenandel på 199kr inkluderer personlig pizza og en alkoholfri drink. Påmelding sendes via mail til anthony@pirates.no innen 07.09.

Videre jobbes det med å klargjøre kontoret, være i møter med bedrifter og andre organisasjoner. Det planlegges til Pirates Cup, er generell møtevirksomhet og rekruttering av trenere. Det er også en del organisering rundt Danmark og seriespill for ungdommene. Denne sesongen vil klubben gå over til svart/hvit og vekk fra blå som klubbfarge.

Det jobbes også med å finne midler til en daglig leder eller tilsvarende stilling. Vi ønsker å profesjonalisere, men må først stabilisere oss etter to år med covid og mye vekst.

Nytt i år vil være betaling av kontingenten som blir delt i to. Der vi tidligere hadde en betaling for hele sesongen, vil det nå være en pr. semester. Merk: fortsatt søskenrabatt. Vi har også støtteordninger på plass for de som ønsker det. Ta kontakt via mail på anders@pirates.no

Oppdatering fra basketball-Norge generelt

Landslaget har spilt fantastisk basketball og vunnet solid mot både Slovakia og Danmark, det lover veldig godt for videre EM-kvalifisering. Kampene har blitt sendt på TV2 Sport. Flere fra klubben og generelt basketballinteresserte møttes på Telfords under forrige kamp mot Danmark, vi gleder oss allerede til neste landskamper i november. Videre er toppserien tilbake til å hete BLNO istedenfor FIRI, og klubbene her har allerede gjort en del spennende signeringer av både norske og utenlandske spillere. Det blir spennende med ny sesong. Utover dette er det nasjonalt «basketballmøte» og DST – Den Store Trenerhelgen i Oslo hvor klubben sender både styremedlemmer, trenere og spillere.

I tillegg er det ikke lenge til Bærum Open. Her sender vi i år fire lag, vi ønsker lagene lykke til!