Finner gullet...

Julehilsen og nyhetsbrev

Hensikten med nyhetsbrevet er å få ut mer informasjon til medlemmer på hva som rører seg i klubben og ellers i basket-Norge. Vi ønsker bidrag velkommen til neste nyhetsbrev. Nyhetsbrevet blir publisert med jevne mellomrom. Meld deg på nyhetsbrevet ved å sende en mail til: newsletter@pirates.no

God jul!

Vi ønsker å ønske hele klubben en god jul og godt nytt år. Dette kalenderåret har vi kunnet dele mange gode minner med dere og ønsker derfor å takke spillere, foreldre, samarbeidspartnere og trenere for et fantastisk år med basketball. Kristiansand Pirates har vært opptatt med mange aktiviteter i året som har vært. Klubben har gjennomført Pirates Cup, vi har deltatt i seriespill i Oslo og i Danmark og vi har arrangert EasyBasket i flere omganger med stor suksess.  

I tillegg har A-laget endelig mulighet til å spille hjemmekamper igjen og medlemmene har vært gode på å skape stemning og møte opp på kampene! Herrelaget ligger nå på en tredjeplass i serien på tross av en høst med mye skader og sykdom, noe som lover godt til vårparten.

Ekstra gledelig er det at klubben endelig har flere jentelag på gang, og flere jenter i klubbens U12-lag. Styret har et ønske om å konkurrere med damene i den øverste ligaen og for å få til dette trenger vi å bygge opp om flere jentelag, og å ha flere jentelag i de ulike aldersgruppene.

De siste treningene blir ferdig i løpet av dagen i dag, og det vil kun være noe åpen hall og litt camp frem til det nye året så følg med på Spond.

Hva skjer i 2024?

Pirates Cup! 08.-12. mai er 30-års jubileumet til Pirates Cup. Dette er den store dugnaden til klubben og vi forventer å ha med spillere, foreldre og trenere til å bidra inn her. Ta gjerne kontakt med oss dersom dere har noen tanker eller ønsker å være med på planlegging, organisering eller bidra med noe.

Utover Pirates Cup så skal klubben også arrangere 3×3 NM med live-sending på NRK. Det blir spennende! Det blir skolecup i uke 22 for barne- og ungdomsskolene i Kristiansand. Første gang på mange år at dette blir mellom skolene.

Klubben har fått innvilget søknad hos Gjensidigestiftelsen om støtte til utstyr på åpen hall og vi vil bygge opp om dette prosjektet fremover. Her har vi blant annet fått støtte til flere baller, tv og Playstation. Vi har også søkt om støtte til å holde åpen hall fredag, lørdag og søndag på kveldene og håper å kunne få til dette.  

I tillegg vil det skje mye mer spennende i løpet av året, både med kamper, men også andre ting som dukker opp. Basketturneringer, 3×3, 17.mai-tog, klubbkvelder +++.

Det blir årsmøte en gang i februar. Tid, dato og sted kommer senere. Valgkomiteen jobber med å finne folk som kan bidra til styret og komiteer, men dersom du vet om noe du tror du kan bidra med så ta kontakt!

Team-work makes the dream work…

Klubben har også Grasrotandel og Råtass, dette er begge tiltak som er godkjent av NIF og som fungerer på ganske lik måte. Råtass fungerer på mange måter likt som Grasrotandelen, men er med Storebrand og med forsikring. Så dersom du er forsikret med Storebrand kan du registrere oss som din organisasjon og vi vil få støtte uten at det går utover din pris/gevinst på lik linje som hos Grasrotandelen. Vi oppfordrer derfor flest mulig av våre medlemmer om å registrere klubben som mottaker. Storebrand ønsker selvfølgelig også å få nye kunder, og det er mulig å bli medlem hos dem og sette oss som mottaker.  

I tillegg vil vi oppfordre alle til å følge, like, dele og kommentere på våre sosiale medier, dette gir økt eksponering og koster heller ingenting. Vi går under krspirates på de fleste sosiale medier.

Vi vil også rette en stor takk til Lederprogrammet av Execu som er ny bedrift på veggen i Vågsbygdhallen! Vi ønsker også å takke Sportsprofil for godt samarbeid og god innsats med drakter, sko og administrering, helt konge å ha noen som vet og kan det de driver med på draktfronten.

Takk til Kiwi Vågsbygd som tilrettelegger og hjelper til med å skaffe varer til kiosken. Takk til Amfi Vågsbygd som også er på veggen, og som har vært der lengst av alle! Takk til Merkantil Service AS som kjører lønn og hjelper til med økonomien. Takk til Puma som er vår samarbeidspartner på basketballtøy og utstyr.

Avslutningsvis ønsker vi også, igjen, å takke til alle som bidrar inn til klubben enten det er med baking av kake, kjøring, dømming eller coaching. Ta en titt innom høydepunkter på vår Instagram for mimring om året som har vært! God jul!